För enkel användning erbjuder vi en färdig mix med tre storlekar färdigblandade på pallen. De blandade formaten bidrar till ett mjukt och fantasifullt utseende till din uteplats. Plattorna kan även användas som kantsten eller staplas som mur – och då gärna i oregelbunden läggning som ger en flerdimensionell känsla.

Läs mer “Linear”
Bya Stormix har en något mildare trumling än originalstenen. Den har lite rakare kanter och en spännande färgskala. För enklare användning och läggning har vi nu tagit fram en mix med fyra storlekar färdigblandade på pall. Vi tillverkar Bya Stormix i tre naturnära kulörer som kan läggas var för sig eller blandas för att få en ännu livligare beläggning.

Läs mer “Bya Stormix”
Bender Norblock Dekorativ och Mini har sedan många år varit storsäljande i Norge och som letat sig över gränsen till Sverige. Mursystemet finns i både hugget utförande (Dekorativ) och med slät yta (Mini). De båda murarna är svängbara och går att bygga med både inner- och ytterhörn. Muren är låsbar för extra kraftfull förankring och de ihåliga stenarna gör dem lätta att hantera. Du kan med fördel dra elkablar eller vattenslangar genom dem. En given favorit även i Sverige!

Läs mer “Norsk favorit nu på svensk mark!”