Stensättare i Stockholm

Med en stensatt yta i anslutning till din fastighet kommer huset med ens få ett mer exklusivt och fräscht intryck.

Efterfrågan på såväl plattor som marksten har ökat under senare år och idag finns därmed mängder av material och former att välja mellan. Viktigt är dock att man har rätt kunskap för arbetet så att stenen läggs på ett korrekt sätt som borgar för ett snyggt resultat som håller länge.

Drömmer du om en snygg, trendig och stabil uteplats, uppfart eller trapp till husets entré? Hos oss på Gröndals arbetar skickliga stensättare, redo att hjälpa dig med din stenläggning i Stockholm oavsett ytans storlek eller önskat material. Tack vare lång tid i branschen har vi också gott om tips och inspiration vi gärna delar med oss av för att göra din stensättning till det allra bästa.

Rätt hjälp till din stenläggning

Stensättning av gångar, garageuppfarter, trappor, murar, plattsättning, mursten och marksten. Oavsett om du kontaktar oss som stadsentreprenör, ett kommersiellt byggföretag eller privatperson så kommer vi rätt utrustade för att besvara din förfrågan. Med engagemang och kunskap tar vi oss an allt från större stenarbeten i centrum till förbättringar av trädgårdar. Vi använder oss enbart av noga utvalt högkvalitativt material för att skapa såväl funktionella som estetiskt tilltalande resultat på ett snabbt och prisvärt sätt.

Med mål att tillgodose alla kunders varierande behov formar vi alltid våra insatser efter befintliga önskemål och arbetets förutsättningar. Du kan således lita på att få rätt tjänster hållandes hög kvalitet och att vi förhåller oss till befintlig tidsplan och budget. Med hög serviceanda och spetskompetens är vi kvalificerade för att överträffa dina förväntningar projektet genom. För att bibehålla vår höga standard ser vi till så att alla våra anställda är adekvat utbildade för uppgiften och att dina önskemål prioriteras.

För rätt start på projektet

Det finns ytterst få begränsningar att förhålla sig till när det kommer till stenläggning, men för att uppnå ett önskat resultat är det viktigt att komma igång på rätt sätt. Här kommer några saker som kan vara bra att fundera kring innan vi sätter igång.

1. Ta fram en liten skiss och enklare planering över vad det är du vill åstadkomma.
2. Fundera över vad du vill vi ska utföra.
3. Tänk över vilket material du vill använda.
4. Boka och beställ i god tid så att vi kan komma igång enligt utsatt dag.
5. Behöver marken förarbetas?

God planering är direkt avgörande för slutresultatet och vi hjälper dig mer än gärna när du stöter på frågor. Vi kan också komma med tips och goda råd kring hur det blir ännu bättre.

Vilken sten ska du välja?

Sten är ett fantastisk material som går att förändra och bearbeta till många olika utföranden. Idag finns det därför också ett stort utbud att välja mellan även om de vanligaste är granit, betong och natursten. Viktigast är att du väljer en vars utseende harmoniserar med fastighetens karaktär, att den har en färg du tycker om och är av rätt tjocklek för att tåla kommande belastning. Tänk hellre kvalitet än kvantitet om du vill att din stenläggning ska hålla sig snygg längre utan missfärgningar och/eller sprickor. Fråga oss om du känner dig osäker så guidar vi dig fram till rätt alternativ. Vi har erfarenhet från dem alla och besitter en god produktkännedom liksom kunskapen kring olika tekniker.

Vi genomför din stenläggning i Stockholm

Skulle du vilja bolla lite idéer med en erfaren stensättare, vill du ha en offert på det förväntade arbetet eller komma igång med din stenläggning med omnejd? Tveka inte utan kontakta oss redan idag. Vi kan följa med dig hela vägen från planeringsstadiet till genomförande med fokus på dina önskemål och genomgående kvalitet.

Anbudsförfrågan
Alla fält är obligatoriska