Finplanering i Stockholm

Då en nybyggd fastighet står färdig återstår det arbete som kallas för finplanering. Arbetet innefattar bland annat anläggning av rabatter och gräsmattor, göra ordning ytan för en kommande asfaltering eller lägga sten på utvalda ytor.

Vi på Gröndals hjälper alla er fastighetsägare och företagare i Stockholm med planeringen av er yttre miljö. Vi har också kapacitet och kunskap att sedan färdigställa idéerna. Hur mycket kommer projektet kosta, vilken utrustning behövs och hur får man ut maximalt av ytorna? Vänd er till oss så ger vi er en utemiljö för alla stunder.

Spara tid och pengar med en ordentlig planering

Efter lång tid i branschen är vi väl medvetna om hur mycket man tjänar på att tänka till ordentligt redan tidigt. Med en gedigen och övergripande planeringsplan kan man faktiskt spara både tid och pengar då det säkerställer att allt blir rätt från början. Planeringen syftar till att lokalisera förutsättningar, behov och personliga intressen för att sedan kunna ta hänsyn till dessa genom arbetet. Dels så kommer man då veta precis vilka maskiner som ska nyttjas och få möjlighet att göra smartare inköp utan spontana felköp. Träd kommer inte planteras där man året efter vill ha ett växthus eller en pool exempelvis och entrégången dras rätt från början. Det är det här som är finplanering. Ett arbete i tidigt skede som borgar för att slutresultatet blir bättre och arbetsledet smidigare.
Givetvis behöver man inte ha allt på det klara redan första året, men desto mer tydlig planen är, desto lättare blir det också att dela upp arbetet och planera för anläggningens helhet.

Kunnig entreprenör från planering till genomförande

Finplanering handlar alltså på det stora hela om att iordningställa samtliga val till en yttre miljö i anslutning till ens hem, företag eller fastighet. Det som ska ingå är gräsmattor, trädgårdar, asfaltering, planteringar, stensättning, murar, övrig ytbeläggning och markutrustning.
När ni anlitar oss får ni erfaren hjälp till era beslut samt till följande åtgärder. Vi finplanerar er utemiljö med hänsyn till alla era personliga önskemål för att sedan dyka upp rätt utrustade för arbetets genomförande. Att vi kan rå om projektets helhet och agera såväl personlig rådgivare som totalentreprenör är något som uppskattats av våra tidigare kunder. Med en kontakt blir det betydligt mycket tryggare, arbetet löper smidigare utan risk för krångel och det blir också enklare för oss att projektera fram en effektiv liksom prisvärd lösning.

Finplanering - För en harmonisk miljö

Finplanering är klart en av de absolut viktigaste delarna inom markentreprenad, speciellt ur en estetisk synvinkel. Med erfarenhet från lång tid i branschen och med spetskunskap inom markarbeten av alla dess slag har vi kapaciteten och kunskapen som krävs för alla kunder i Stockholm. Vi arbetar lyhört och flexibelt, väljer enbart kvalitetsmaterial och de bästa metoderna med hänsyn till kvalitet och arbetets hållbarhet.

För hjälp med omnejd, svar på eventuella frågor, ett kostnadsfritt prisförslag eller bara någon att bolla lite idéer med; ring eller skicka in era uppgifter genom vårt kontaktformulär så ringer vi upp.

Anbudsförfrågan
Alla fält är obligatoriska