Snöröjning i Stockholm

Med snö som faller under vintern följer omedelbart en rad olika problem om man inte har rätt resurser för omedelbara insatser.

Det är av största vikt att is och snö hanteras direkt och därtill på ett såväl effektivt som korrekt sätt för att inte påverka framkomligheten eller människors hälsa.

Vänta inte tills problemen är ett faktum utan kontakta oss redan idag så förbereder vi en lämplig lösning att sätta in direkt när snön kommer. Vi finns här för alla i Stockholm varesig det gäller en större upphandling eller privat. Vi utför såväl plogning som takskottning av både mindre och större ytor som infarter, trottoarer, parkeringar med mera. Vänd dig till oss direkt för att få veta mer om våra tjänster eller för att boka hjälp till din snöröjning med omnejd.

Allmänt om snöröjning

Snöröjning, det kan låta enkelt men kräver i verkligheten både kapacitet och kunskap för att bli såväl ordentligt som effektivt utfört. Arbetet kräver dels rätt form av utrustning för att genomföras säkert på så kort tid som möjligt och därtill måste man ha förståelse för hur arbetet blir utfört på bästa sätt. Något som vi efter lång tid i branschen kan garantera våra kunder. Vi dyker upp snabbt och rätt utrustade så fort snön lagt sig över Stockholm och hanterar uppdraget effektivt och säkert efter behov.

Ansvar, skyldigheter och risker

Snö på vägar och gångbanor hindrar framkomligheten och den som hamnar ovanpå taken innebär en hel del risker. Men vem är det egentligen som bär ansvaret för att inga olyckor ska inträffa? I ordningslagen framkommer det att huvudansvaret ligger på fastighetsägaren som ska vidta adekvata åtgärder för att minska riskerna. Bland annat genom att ploga och sanda/salta vägbanorna, men också genom att ta bort snön som ligger på husets tak för att undvika att den faller ner på förbipasserande.

Professionell hjälp till alla i Stockholm

Vill du komma undan all snöröjning framöver? Vi hjälper både dig som privatperson liksom företag och föreningar med att hålla borta snön från era ytor. Konkretisera dina behov så ser vi till att forma en lösning som tillmötesgår kraven. Oavsett omfattning eller moment jobbar vi hårt för att lämna alla våra kunder 100% nöjda med våra insatser och att det ska hålla högsta klass rakt igenom. Glöm inte RUT-avdraget! Som privatperson har du möjlighet att nyttja rutavdraget när du anlitar hjälp till din snöröjning vilket gör hjälpen tillgänglig för ännu fler. För mer information kan du besöka Skatteverkets hemsida. Där kan du också se vilka kriterier som ska uppnås av dig liksom hur mycket du har kvar att nyttja för resterande år. Meddela oss om du vill använda rut så hjälper vi dig.

Boka hjälp redan idag

Tveka inte på att kontakta oss varesig du behöver hjälp omedelbart eller vill gardera dig för nästa säsongs snöröjning. Det kanske känns avlägset idag men när dagen är där kommer det kännas skönt att slippa ta tag i snöskyffeln.

För offert eller ytterligare information om oss och hur vi arbetar; fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan med svar på dina frågor.

Anbudsförfrågan
Alla fält är obligatoriska