Marksten i Stockholm

Marksten kan vara något av det snyggaste som finns samtidigt som det är praktiskt, prisvärt och bjuder på näst intill oändligt med möjligheter.

De smälter in fint i omgivningen, ger en levande känsla och beroende på vad man väljer kan stilen bli såväl klassisk som modern, enkel eller lyxig.

Vi på Gröndals har hjälpt otaliga kunder i Stockholm med stensättningsarbeten av alla dess slag och kan hjälpa även dig med förverkligandet av dina idéer. Vi kommer gärna med tips och förslag på hur det som ska skapas blir ännu bättre liksom inspiration om du behöver för att komma vidare. Ta gärna med oss redan i planeringsstadiet och låt oss presentera en kostnadsfri offert på arbetet.

Vi kan hjälpa er med offert för marksten

Marksten kan lyfta din utemiljö till helt nya höjder, bättra på husets helhetsintryck och framförallt så ger de dig möjlighet till att vara kreativ. Som återförsäljare till St:eriks, Benders och Starka ger vi dig tillgång till en av landets ledande producenter med marknadens bredaste utbud av produkter för allas utemiljöer. Du kan välja mellan olika stenstorlekar och format för att skapa den rätta känslan och resultatet blir oavkortat en unik, vacker och hållbar yta som ger liv och personlighet till din trädgård. Hör av dig så lämnar vi kostnadsfri offert.

S:T EriksBendersStarka

Att välja rätt marksten

De allra flesta har en relativt klar bild över vad de söker tills de möts av marknadens gigantiska utbud av färger, former och prisnivåer. Då börjar man helt plötsligt vela och finna tycke för ytterligare alternativ.

• Basera först och främst ditt val på hur stenen ska användas för att på så vis välja en variant med rätt egenskaper. En uteplats måste exempelvis vara jämn, en garageuppfart i sin tur tåla hög belastning och kring en pool behövs marksten som tål köld för att inte frysa sönder om vintern.

• Nästa steg är att välja färg och här bör man ta hänsyn till husets och miljöns övergripande karaktär för att få fram en harmonisk helhet. Ett färgstarkt hus passar fint ihop med sten i skiftande nyanser medan en ljusare sten är finare om man har ett ljust hus. Vill man skapa mer liv kan man satsa på mönster eller mixa samman olika material och former.

• Priset är givetvis också en viktig faktor som inte kan frånses varesig man vill eller ej. Betong är det som är billigast och dyrast är naturstenen. Vi hjälper dig hitta det bästa alternativet utifrån din budget och guidar dig rätt i djungeln av valmöjligheter.

Rätt hjälp med fokus på kvalitet och personliga önskemål

Vår erfarenhet borgar för kvalitativa resultat och vårt lyhörda förhållningssätt för att det vi skapar efterliknar exakt vad du bett om. Allt vi gör görs med omtanke efter noggrann planering och vi besitter såväl djup produktkännedom som förståelse för hur arbetet görs på bästa sätt. Vi garanterar dig en stensättning där funktion och stil anpassas till övrig miljö och maximal hållbarhet.

Pålitlig hjälp till dig i Stockholm

Drömmer du om en snygg entré, en vacker uteplats eller en trendig garageuppfart? Gör rätt från början och kontakt oss på Gröndals Mark & Bygg. Efter att ha inspekterat ytan och diskuterat fram en passande lösning till dina önskemål skapar vi en övergripande projektplan och lämnar offert på vad arbetet skulle kosta. Vi finns här som din personliga rådgivare för att sedan också hjälpa dig med arbetet och givetvis kommer vi tillbaka om du en dag behöver bättra på din stensättning.

Anbudsförfrågan
Alla fält är obligatoriska