Innergårdsrenovering i Stockholm

Har ni en innergård som känns gammal och tråkig, som inte alls fyller någon funktion eller var det längesedan ni lät den genomgå en större förbättring?

Problem med slitna innergårdar återfinns i hela Stockholm, men vi har lösningen som ger er innergård ett ordentligt ansiktslyft. Vi har lång tid i branschen och löser det mesta för att göra även våra mest kräsna kunder nöjda med slutresultatet. Tveka inte på att kontakta oss om ni vill ha mer information om våra tjänster eller ta emot en kostnadsfri offert på det förväntade arbetet.

Få ut mer av er innergård

Innergårdar har en tendens att hamna i skymundan och stå öde. Boende kanske ställer sina cyklar där innan de går in eller ställer dit en grill som används ett fåtal gånger, men det är sällan de utnyttjas till sin fulla potential. Anledningen är oftast att de inte hålls efter och vårdas på ett bra sätt vilket gör dem nedgångna och kanske rent av otrygga att vistas på.

Som fastighetsägare i centrala Stockholm borde innergårdarna vara en prioritering. En grönskande plats att hålla till på för att fly undan gatorna och stadens oavbrutna brus. Ett ställe där barn kan leka samtidigt som deras föräldrar njuter av en kopp kaffe med sina vänner eller där grannar kan umgås om sensommarkvällarna, men för detta krävs det att den rustas för sitt syfte. Genom att planera smartare kan ni få till en naturlig samlingsplats, en liten stadsträdgård eller varför inte en praktisk del där man kan låta tvätten självtorka?

Vi vet vad som krävs för er innergårdsrenovering

Viktigast är att man vet hur arbetet ska utföras och att man väljer rätt metod och kvalitetsmaterial utifrån målet. Vi ser direkt behovet och tar aldrig några genvägar. Inledningsvis ser vi till så att underarbetet blir optimalt utfört för en bättre hållbarhet. Många har innegårdar som inte setts över sedan de byggdes och precis som huset i övrigt så är det viktigt att man även ser över tätskikt och dränering med jämna mellanrum. Allt för att undvika att ytan drabbas av fuktskador eller andra skador i sin konstruktion som i värsta fall kan bidra till såväl personskador som stora kostnader.

Oavsett vad ni vill uppnå och vad som behöver göras så har vi kunskapen och kapaciteten att möta behoven på ett fackmannamässigt och anpassat sätt. Vi kan också dela med oss av tips och goda råd om ni behöver hjälp med att skapa ett trivsamt och användbart utrymme. Här är ni i trygga händer och möjligheterna för vad vi kan åstadkomma är maximala med all kompetens och all utrustning som krävs inom företaget.

Innergårdsrenovering med omnejd i Stockholm

När ni kontaktar oss så ser vi till så att ni möts med en anpassad helhetslösning för alla funktioner som behövs på en fungerande innergård. Låt oss börja med en besiktning där vi särskiljer behoven och berätta sedan mer om era övriga önskemål så att vi kan baka in dem i projektet. Kanske ett nytt tak att ställa cyklarna under, en mysig hörna ämnad för även regniga dagar eller gemensam grillplats för alla som bor i huset. Med erfarenhet och kunskap rörande såväl markarbeten som trädgårdsanläggning kan vi hjälpa er med alla ytskikt och bärande konstruktioner. Vi förstår också vikten av såväl trygga som fackmannamässiga utföranden för att alltid välja rätt produkt och lösning för ändamålet.

Anbudsförfrågan
Alla fält är obligatoriska